Skoči do osrednje vsebine

Storitve

V Gerontološki in splošni ambulanti Polonca Vobovnik Grobelnik opravljamo program »Splošna zunajbolnišnična zdravstvena dejavnost«.

🩺Ambulanta družinske medicine

V ambulanti storitve opravlja zdravnica Polonca Vobovnik Grobelnik, dr. med., spec. druž. med. in nadomestni zdravnik Primož Bobek, dr. med., spec. druž. med., skupaj s srednjo medicinsko sestro Rozalijo Kelemina. Ambulanta deluje v sodobno opremljenih prostorih z lastnim laboratorijem in je dostopna tudi gibalno oviranim osebam.

Storitve ambulante družinske medicine izvajajo za osebe, ki so zdravnico izbrale za izbranega osebnega zdravnika.

🩺Splošna ambulanta v domu upokojencev SeneCura Dom starejših občanov Maribor

Storitve splošne ambulante so namenjene izključno za varovance doma upokojencev. V splošni ambulanti storitve opravlja zdravnica Polonca Vobovnik Grobelnik, dr. med., spec. druž. med. in nadomestni zdravnik Primož Bobek, dr. med., spec. druž. med.


Svojci varovancev doma upokojencev se morajo za razgovor z zdravnikom predhodno dogovoriti z Manjo Serap, diplomirano medicinsko sestro:

+ Urnik ambulante

🩺Splošna ambulanta v domu upokojencev SeneCura Dom starejših občanov Hoče-Slivnica

Storitve splošne ambulante so namenjene izključno za varovance doma upokojencev. V splošni ambulanti storitve opravlja zdravnik Primož Bobek, dr. med., spec. druž. med. in nadomestna zdravnica Polonca Vobovnik Grobelnik, dr. med., spec. druž. med.


Svojci varovancev doma upokojencev se morajo za razgovor z zdravnikom predhodno dogovoriti z Manjo Serap, diplomirano medicinsko sestro:

+ Urnik ambulante

💊Referenčna ambulanta

Referenčne ambulante so ambulante družinske medicine. Področje dela je preventivna dejavnost, zdravstvena vzgoja in spremljanje bolnikov s kroničnimi obolenji.

Storitve v referenčni ambulanti opravlja diplomirana medicinska sestra Branka Grizold.

🔬Laboratorij

V ambulanti, na podlagi dovoljenja Ministrstva za zdravje, deluje laboratorij, ki omogoča hitro diagnostiko pacientov. Poleg osnovnih hitrih testov izvajajo osnovne hematološke in bikemične preiskave.

💳Samoplačniške storitve

Samoplačniške storitve se opravijo po predhodnem dogovoru in v skladu z objavljenim cenikom. Storitve so na voljo tudi osebam, ki zdravnico niso izbrale za izbranega osebnega zdravnika.

Za več informacij nas kontaktirajte.

+ Potrdila

+ Cepljenje

+ Pregledi

+ Ostalo

Za obravnavo v ambulanti se morate naročiti. Tudi za vas potrebujemo čas!